1 Mart 2011 Salı

Galiba Burada Son Yazım

 Güzel  başlamıştı,  çabuk  bitti...

Az  önce Sittirella  ile  yorum aracılığı  ile  kısa  bir mesajlaşmamız  oldu. Önerdiği  gibi  blog  şablonumu  değiştirdim. Hatta yine  yorum  olarak  da  belirttim,  ''galiba boşuna olacak'' diye.


İzlediğim bir  kaç blog sayfasını ziyaret  etmek  istedim,  engellenmiş  olduklarını  gördüm. İçim  sızladı. Deneyimli  olanlar bloglarını yedeklemişler  ve  yeni  adreslerine  yönlendiriyorlar. Bazıları  da (benim  gibi) ne olduğunu  tam  anlamadan hiç  hazırlıksız  yakalanmışlar  bu  duruma . Benim  üç  beş  paylaşımımın  pek  önemi  yok, yeni  başlamıştım  yazmağa ama  uzun  süredir  emek  veren  ve  epeyce  yol  almış harika  blog sayfaları  vardı. Onlar  için  üzüldüm.Yazık  oldu  bunca  emeğe.


Belki bu  çarpık durum  düzeltilir  ilerde..Hoşça kalın....

2 yorum:

Sittirella dedi ki...

blogspot.com'a erişim mahkeme kararıyla yasaklandı Türkiye'de.
Sonuna dek itiraz edeceğiz, sesimizi duyurmak için çaba göstereceğiz.
Ayarlar-Temel-Blogu Dışa Aktar yapman blog sayfanın yedeğini alman için yeterli.
Daha sonra istediğin yere ''içe aktar'' yaparak tüm blog geçmişini başka bir adrese aktarabilir böylece herhangi bir kayıp yaşamamış olursun gönderilerin açısından.
Çok acı, çok yazık.
Türkiye'nin düştüğü şu duruma artık söyleyecek söz bulamıyorum.
Uyanma zamanı geldi.

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Arkadaşlar, vakit daralıyor, lütfen son yazdığım

"BLOGUMU GERİ İSTİYORUM"

yazısına, "imza" niteliğinde yorum bırakırsanız, hakkımızı arayabiliriz. Düşünce ve taleplerimizi mutlaka duyacaklardır. Hep birlikte bunu başarabiliriz.